Patricia van Liemt terug op de Nederlandse radio

Patricia van Liemt terug op de Nederlandse radio

Geschreven door Pieter Jongsma

Patricia van Liemt keert na vijf jaar afwezigheid terug op de Nederlandse radio. Vanaf maandag is ze iedere werkdag te horen op Wild FM Hitradio, zo maakte de zender woensdag bekend.

Van Liemt zal samen met Dj Juren de Wake Up Wild Ochtendshow presenteren van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 9.00 uur. “Het voelt ontzettend goed om weer bij Wild FM aan de slag te gaan. Dankzij Wild FM heb ik ooit de kans gekregen om mezelf als radio meisje te ontwikkelen en door de jaren heen zijn zowel de zender als ik gegroeid. Een heel mooi moment om de handen weer ineen te slaan.”

Voordat ze vertrok naar Zwitserland presenteerde ze een tijd de middagshow op Qmusic met Jeroen van Inkel. “In Zwitserland kwam ik er snel achter dat ik niet zonder radio kan. Daar ben ik aan de slag gegaan bij Jam on radio. De Zwitserse variant van FunX. Daar mocht ik 2x in de week een Engelstalig middag programma presenteren.”

Wake Up Wild met Jurgen Rijkers en Patricia van Liemt is vanaf maandag 12 november dagelijks te horen op Wild FM Hitradio tussen 7:00 en 9:00 uur. Tegelijkertijd met de start van de nieuwe ochtendshow zal een nieuwe moderne studio in het Wild FM-pand in gebruik worden genomen.