Smaakt Naar Meer verhuist naar de maandagavond

Smaakt Naar Meer verhuist naar de maandagavond

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De nabeschouwing van Heel Holland Bakt, Smaakt Naar Meer, komt weer terug. Wel verhuist het programma van de woensdag naar de maandagavond van NPO 1. De eerste aflevering zal op maandag 10 december om 22.10 uur te zien zijn. Wederom zal André van Duin dit programma aan elkaar praten. Daarnaast komt de 'afvaller' van Heel Holland Bakt ook langs om verhaal te halen.

Ook schuiven er iedere week bekende Nederlanders aan. Zo komen onder andere Anne-Marie Jung, Thomas Acda en Richard Groenendijk langs. In dit seizoen zijn ook nog vaste patissier-panelleden te zien. Het gaat hierbij om Remy Duker, Marieke Harkema en Danny Jansen. Met elkaar nemen zij de afgelopen aflevering van Heel Holland Bakt door. 

Smaakt Naar Meer is een groot succes. Iedere Heel Holland Bakt fan is razend benieuwd naar het verhaal van de 'afvaller'. Wat is er precies mis gegaan? Wie werd er 'Meesterbakker' en vooral waarom? Wat zijn de hoogtepunten? Met André wordt het hoe dan ook een feestje om naar te kijken.

Toch is er wel iets anders in de eerste aflevering. Er zijn in totaal vijftien kandidaten bij Heel Holland Bakt. In de eerste aflevering zullen er vijf bakkers afvallen. Deze vijf afvallers schuiven allemaal aan in de eerste aflevering van Smaakt Naar Meer. Maar hoe is het voor hen om zeker 500 collega-thuisbakkers achter zich te laten? Hoe kijken zij terug op hun deelname?

Omdat het allemaal net even anders gaat dan normaal, komen juryleden Janny en Robèrt ook gezellig langs. Zij zullen André af en toe bij staan. Hoe kijken de juryleden precies terug op de bakkersstrijd? Misschien ook wel belangrijk om te weten, hoe is de sfeer in de tent?

Voor iedereen die een opname wil bijwonen, moet snel zijn. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar in het publiek van Smaakt Naar Meer. Het aanmelden hiervoor kan eenvoudig via de website van Max. De vierde aflevering van Smaakt Naar Meer zal te zien zijn op dinsdag 1 januari 2019 om 21.50 uur op NPO 1.

Smaakt Naar Meer is vanaf maandag 10 december terug bij Max op NPO 1.

Foto: Max