Dennis Schouten met BN’ers terug naar de provincie

Dennis Schouten met BN’ers terug naar de provincie

Geschreven door Pieter Jongsma

Dennis Schouten gaat in een nieuw tv-programma met bekende Nederlanders terug de provincie in. In Dennis terug naar de provincie neemt PowNed-verslaggever Dennis Schouten vier BN'ers vanuit de Randstad mee terug naar hun wortels in de provincie en brengt hij een ode aan het leven buiten de grote steden. "We laten het verschil zien tussen leven in de Randstad en daarbuiten en geven de provincie weer de aandacht die het verdient", aldus Dennis.

"Uit eigen ervaring weet ik dat Nederland meer is dan Amsterdam. In dit programma wil ik de provincie weer de aandacht geven die het verdient en laten zien dat het leven buiten de grote stad het allermooist is.", laat Dennis weten.

Om de kloof tussen stad en platteland een stukje te dichten, reist Dennis met BN'ers Filemon Wesselink (presentator), Jan Engelaar (alias DJ Jean), Sylvana IJsselmuiden (presentatrice/model) en Lisa Westerveld (TK-Kamerlid) af naar hun geboortedorpen en maken ze een trip down memory lane.

Tijdens hun reis komt Dennis steeds meer te weten over het vroegere leven van de BN'ers en bespreken ze verschillen tussen leven in de Randstad en provincie. Ze bezoeken het ouderlijk huis, ontmoeten oude bekenden en storten zich in het lokale vermaak van hun jeugd.

Dennis terug in de provincie is vanaf maandag 26 november om 22.10 uur te zien op NPO3.

Foto: PowNed