Dennis Schouten ziet een radiocarrière wel zitten
Bron: PowNed / Wessel de Groot

Dennis Schouten ziet een radiocarrière wel zitten

Geschreven door Pieter Jongsma

Presentator Dennis Schouten ziet een eigen radioprogramma wel zitten. Schouten viel onlangs tijdelijk in op radiozender SLAM! en dat smaakt naar meer. Volgens De Telegraaf heeft hij al contact gehad met radiozenders om te kijken naar een eigen radioshow.

Dennis Schouten verving afgelopen maandag Bram Krikke als sidekick in Club Ondersteboven. "Bij Slam! zoeken ze nog naar gezichten, dat kan interessant zijn", zegt hij. "En bij 3fm zou ik eventueel via Powned een radioprogramma kunnen krijgen. Ik weet dat hun luisteraandeel niet super hoog is, maar dan kun je het ook niet slecht doen."

Dennis Schouten in onlangs aan de slag gegaan als de nieuwe videobaas van het platform NieuwNieuws.nl. Dat onderdeel is van GeenStijl. Steeds meer sterren maken de overstap van televisie naar radio. Zo maakte onlangs Tim Hofman zijn debuut op NPO 3FM en is Wilfred Genee sinds kort vijf keer per week te horen op Radio Veronica. Donderdag kom De Telegraaf met een groot interview van de PowNed-verslaggever waarin hij dieper ingaat op de mediawereld.