Jennifer Hoffman presenteert Grenzeloos Verliefd

Jennifer Hoffman presenteert Grenzeloos Verliefd

Geschreven door Pieter Jongsma

Jennifer Hoffman presenteert een spin-off van het succesvolle programma Grenzeloos Verliefd. In het nieuwe Net5-programma Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel sterk verschilt van de Nederlandse cultuur.

"Wat ik altijd zo fijn aan het programma heb gevonden is dat het echt gaat over de mensen die worden gevolgd. Het gaat niet om de presentator. Het gaat om gewone mensen die dappere keuzes maken omwille van de liefde.", laat de presentatrice weten.

Jennifer verheugt zich enorm om haar nieuwe klus: "En ik verheug me om die te mogen ontmoeten en voor even te volgen. Zeker nu het niet alleen maar om hen gaat, maar nu ze dezelfde keuze ook nog maken voor hun kind."

In deze vierdelige serie staan vier verschillende Nederlandse vrouwen op het punt om te bevallen. De één heeft al kinderen, voor de ander is het het eerste kind. Ze zijn naar het buitenland geëmigreerd vanwege de liefde en terechtgekomen in exotische landen, waar de cultuur en levenswijze compleet anders is dan thuis.

Gedurende een jaar volgen we de jonge ouders tijdens de periode voor de bevalling en in het eerste levensjaar van het kind en zien we tegen welke dilemma's ze aanlopen. Zo ontdekt de één dat het beste ziekenhuis in de stad met draden aan elkaar hangt en vraagt ze zich sterk af of ze daar wel wil bevallen.

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland vanaf 2019 bij Net5.

Foto: Liselore Chevalier