Ellie Lust presenteert live finale Hunted

Ellie Lust presenteert live finale Hunted

Geschreven door Pieter Jongsma

Ellie Lust presenteert op maandag 17 december de live finale van Hunted. Dat heeft AVROTROS laten weten. "Een spannend seizoen vraagt om een bijzondere finale"

In Hunted proberen twaalf kandidaten om 21 dagen uit handen te blijven van een team van opsporingsexperts. Hunted is een spannende klopjacht, hoe blijf je uit handen van een opsporingsdienst? Hoofd rechercheteam Sander Schaepman licht toe: Om niet gepakt te worden is discipline nodig. Hoe verplaats je je? Waar verblijf je?

Maar ook: lukt het om drie weken lang geen contact te zoeken met familie en vrienden? Elke vorm van contact is een aanknopingspunt om gepakt te worden. Ieder telefoontje, telkens als je geld pint, elke keer als je met je auto over de snelweg rijdt. De deelnemers proberen ons te slim af te zijn, maar wij hebben de kennis en middelen om ze op te sporen. Waar je ook bent, wie je ook bent. 21 dagen lang, 24 uur per dag.”

De hunters maken tijdens hun zoektocht niet alleen gebruik van alle moderne middelen om iemand op te sporen, ze ondervragen ook familie en vrienden van de voortvluchtigen en doen huiszoekingen. De kandidaten en de Hunters schuiven aan in de live finale daarnaast komen we achter de vraag, wie wint Hunted 2018.

Foto: AVROTROS / NO CANDY