Jurre Geluk nieuwe presentator van Je Zal Het Maar Hebben

Jurre Geluk nieuwe presentator van Je Zal Het Maar Hebben

Geschreven door Pieter Jongsma

Jurre Geluk is de nieuwe presentator van het programma Je zal het maar hebben. Jurre neemt het presentatiestokje over van Tim Hofman. Jurre ontmoet in dit 18e seizoen inspirerende en dappere jonge mensen met een zeldzame aandoening of ziekte. Ze laten zien dat ze, ondanks hun aandoening, niet aan de zijlijn maar midden in het leven staan.

Jurre: "Al van jongs af aan keek ik naar Je Zal Het Maar Hebben. Later stond dit programma heel hoog op mijn bucketlist om te mogen presenteren en ik had nooit durven hopen dat ik het ook daadwerkelijk mocht gaan maken. Dit seizoen volg ik waanzinnige jonge mensen. Tijdens het draaien kreeg ik wel 10.000 reality-checks en werd ik weer met beide benen op de grond gezet, maar wat een levenslust heb ik gevoeld bij deze mensen. Het was een eer om ze te mogen portretteren."

In de eerste aflevering volgt Jurre de 14-jarige Esmee. Esmee heeft Arterio Veneuze Malformatie (AVM). Dit uit zich bij haar in een grote ader die haar hele gezicht bedekt. Haar gezicht is hierdoor sterk vervormd en extreem gevoelig voor bloedingen.

Je Zal Het Maar Hebben is vanaf dinsdag 8 januari om 21:00 uur op NPO 3.

Foto: BNNVARA