Jurre Geluk maakt bijzondere jubileumspecial Je Zal Het Maar Hebben
Bron: Annemieke van der Togt

Jurre Geluk maakt bijzondere jubileumspecial Je Zal Het Maar Hebben

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Jurre Geluk bezoekt voor het 20-jarig jubileum van het tv-programma Je Zal Het Maar Hebben oud-deelnemers van het programma. Bijna 400 jongeren met een ziekte of handicap lieten Nederland zien hoe ze alles uit het leven halen ondanks hun beperking. Reden genoeg om uit te pakken met een vierdelige special. 

Jurre Geluk gaat op bezoek bij memorabele deelnemers die destijds met hun bijzondere verhalen en aanstekelijke levenslust veel los maakten bij kijkers en oud-presentatoren. Naast de portretten vertellen onze helden ook in vlogs hoe het ze de afgelopen 20 jaar is vergaan. 

Jurre: "20 jaar!? Hoe leip is dat zeg. Ik weet nog dat ik als kleine gup naar Patrick zat te kijken hoe hij langs ging bij al deze bijzondere mensen. Nu mag ik het niet alleen zelf presenteren, maar krijg ik ook nog eens de eer om bij een aantal oud-kandidaten langs te gaan om het 20-jarig jubileum te vieren. Wat kan er veel veranderen in zo'n tijd! Verlenging van levensjaren, compleet nieuwe diagnoses, kinderen, maar altijd nog steeds dezelfde waanzinnig chille mensen."

Je Zal Het Maar Hebben 20 jaar is vanaf 25 augustus 2020 om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.