SBS6 lanceert in 2019 dagelijkse kookshow Wat Eten We?

SBS6 lanceert in 2019 dagelijkse kookshow Wat Eten We?

Geschreven door Daniël Schalk

Familiezender SBS6 komt vanaf maandag 7 januari in hun nieuwe vooravond met een dagelijks kookprogramma. TV-kok Roberta Pagnier, bekend van het zondagmiddagprogramma Carlo's TV Café, geeft vanaf 7 januari voor de nieuwe tv-show 6 Inside antwoordt op de vraag wat je moet eten.

De kok zet elke werkdag een lekker en vooral een makkelijk te bereiden maaltijd op tafel. “Wat Eten We? is kooktelevisie zonder montage. Geen wisselende ovenschalen, geen timelapses of kant en klaar gekookte aardappelen. Het is een half uurtje kooktelevisie zonder shortcuts”, aldus SBS6.

De recepten zijn niet alleen smakelijk en gezond, ze zijn vooral gevarieerd en makkelijk. De gerechten zijn geschikt voor alle leeftijden en betaalbaar. Roberta begint bij de basis van een goede maaltijd, waardoor de kijkers heel makkelijk kunnen meekoken. Het menu is terug te vinden op een platform van sponsor Jumbo.

De nieuwe vooravond van SBS6 start met het nieuwe kookprogramma om 17:30 uur, met aansluitend 6 Inside en Hart van Nederland, gevolgd door Utopia. Door de nieuwe vooravond vervalt de vroege editie van Shownieuws en stopt House of Talent, dat in de loop van 2019 in een aangepaste vorm terugkomt.

Foto: SBS6