SBS6 zendt muzikale film Sing uit

SBS6 zendt muzikale film Sing uit

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vanavond kunnen de voetjes van de vloer. SBS6 zendt namelijk de muzikale film Sing uit. In deze animatiefilm draait het allemaal Koala Buster Moon. Buster heeft problemen om zijn theater gevuld te krijgen en moet dus iets verzinnen om zijn theater gevuld te krijgen.

Dus komt hij met het idee om een talentenjacht te organiseren. Zijn assistente maakt alleen een 'kleine' vergissing; de hoofdprijs is geen 1.000 dollar, maar ineens 100.000 dollar. 

Wanneer iedereen in de stad hiervan hoort, wil iedereen massaal auditie komen doen. Het theater wordt ineens goed gevuld, dus goede zaken voor Buster. Maar dan hoort hij van de 'fout' die is ontstaan. Hoe gaat hij dit uitleggen aan de kandidaten? Iedere kandidaat heeft een eigen droom; een echte ster te worden. Alleen gaan die dromen nog wel door? Komen alle dromen uit, of is blijft het maar bij een droom?

In Sing is volop ruimte voor muziek. Zo komen er allerlei hits uit de jaren '80 voorbij, zoals Venus, I'm Still Standing en Don't You Worry 'Bout A Thing. Maar er is ook ruimte voor de muziek van Taylor Swift en Lady Gaga. Deze mix tussen oude en nieuwe muziek maakt Sing tot een muzikale en vooral vrolijke film voor het hele gezin.

Ariana Grande en Stevie Wonder hebben samen voor Sing een duet opgenomen. Hun gezamenlijke single. Faith, is meteen de titelsong voor deze film geworden. In de bijbehorende videoclip zijn allerlei fragmenten uit Sing te zien. De videoclip is hieronder te bekijken.

Ariana Grande & Stevie Wonder - Faith:

https://www.youtube.com/watch?v=hNMMN46uFCc

Daarnaast zijn de stemmen van onder andere Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Nick Kroll, Scarlett Johansson en Taron Egerton te horen. In de Nederlandse versie, die via SBS9 te volgen is, zijn de stemmen van onder andere Fedja van Huêt, zangeres Do en Chris Zegers te horen.

De originele versie van Sing is vanavond om 20.30 uur te zien bij SBS6.
De Nederlandse versie van Sing is vanavond om 20.30 uur te zien bij SBS9. 

Foto: Screenshot YouTube