Barrie Stevens doet mee aan Dancing with the Stars

Barrie Stevens doet mee aan Dancing with the Stars

Geschreven door Sebastiaan Boers

Barry Stevens gaat meedoen aan Dancing with the Stars. Dat maakte RTL Boulevard dinsdag bekend. Stevens is momenteel bezig een een heuse televisie comeback. Zo was hij te zien in het RTL programma Beter laat dan nooit. Nu zal hij dus ook met de voeten van de vloer gaan.

Presentatrice Chantal Janzen hoopte stiekem al op een deelname van Stevens. Nu komt haar droom dus uit. De 74-jarige Stevens maakt binnenkort ook zijn opwachten in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Het worden dus nog drukke weken voor hem.

Naast Stevens zullen ook Heleen van Royen en Bibian Mentel meedoen aan het nieuwe seizoen van Dancing with the Stars. RTL 4 blaas het oude televisie format nieuw leven in. Dat heeft weer te maken met het verlies van Dance Dance Dance aan SBS6. Het populaire dansprogramma verhuisde onlangs naar SBS6. Wendy van Dijk, die ook overstapte van RTL naar SBS, zal de presentatie voor haar rekening nemen. Mogelijk staat Jandino Asporaat aan haar zijde, want ook hij is nu werkzaam bij SBS6.

Chantal hoeft Dancing with the Stars overigens niet alleen te presenteren. Zij krijgt hulp van Tijl Beckand. De twee hebben al eens vaker samengewerkt. Zo stonden zij in het spelprogramma, De jongens tegen de meisjes, al eens tegenover elkaar.

Foto: William Rutten