Katja Schuurman en Anita Witzier in Van der vorst ziet Steren

Katja Schuurman en Anita Witzier in Van der vorst ziet Steren

Geschreven door Pieter Jongsma

Katja Schuurman, Anita Witzier en Frans Bauer zijn vanaf volgende week te zien in het laatste seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren. Dat heeft de tv-zender laten weten.

Ook Najib Amhali, Kaj Gorgels, Art Rooijakkers, Barrie Stevens, Martijn Koning, Jan Keizer & Anny Schilder, Barrie Stevens, Hans Klok, Robert van Beckhoven, Samantha Steenwijk en Famke Louise en de familie Kluivert is te zien.

In de eerste aflevering is Peter van der Vorst thuis bij Katja Schuurman, waar hij ook haar verloofde Freek én haar ouders ontmoet. Katja vertelt openhartig over haar wilde jeugd, haar dwangneuroses en haar aanstaande huwelijk met Freek. Ook wordt ze verrast door niemand minder dan haar beste vriend Johnny de Mol. Tijdens Peters bezoek aan de familie Kluivert in Barcelona, vertelt Rossana onder meer over haar strijd tegen borstkanker en Najib Amhali vertelt over zijn drank- drugs- en gokverslaving.

Volgens Peter wordt het een mooie afsluiting: "Dit is het zestiende en laatste seizoen van 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Wat deze reeks voor mij extra bijzonder maakt, is dat ik een aantal sterren voor de tweede keer bezoek, waardoor dit seizoen een mooie terugblik wordt op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'." Peter is sinds mei directeur televisie bij RTL.

Van der vorst ziet sterren vanaf donderdag 16 mei om 20.30 uur bij RTL4.

Foto: RTL