Kenneth Perez ook de komende jaren bij FOX Sports

Kenneth Perez ook de komende jaren bij FOX Sports

Geschreven door Pieter Jongsma

Kenneth Perez is ook de komende drie jaar nog exclusief te zien bij FOX Sports. Dat heeft de zender dinsdag laten weten. Perez is tot en met de zomer van 2022 exclusief te zien bij de zender.

Perez laat weten zich erg thuis te voelen bij FOX. “Waar we werken met een enthousiast team van echte voetballiefhebbers, zowel voor als achter de camera’s. Ik blijf daar ook de komende jaren graag deel van uitmaken.”

Rob Labree, Director Programming & Production van FOX Sports: “Kenneth wordt alom gewaardeerd om zijn intelligente spelinzicht en het vermogen om zijn mening duidelijk uit te leggen of toe te lichten. Hij doet dat bovendien zonder een blad voor de mond te nemen. Goed is goed en slecht is slecht, maar altijd gefundeerd en vanuit liefde voor het voetbal. Het moge duidelijk zijn dat we uiterst content zijn dat Kenneth dat sowieso tot en met de zomer van 2022 blijft doen op FOX Sports.”

Perez speelde in zijn carrière als profvoetballer bij onder meer AZ, Ajax, PSV en FC Twente. Met die laatste club werd hij in 2010 landskampioen. De analist kwam 24 keer uit voor het nationale team van Denemarken.

Foto: FOX Sports