Sharon Doorson te zien in Dance Dance Dance

Sharon Doorson te zien in Dance Dance Dance

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Zangeres Sharon Doorson doet mee aan Dance Dance Dance. Dat werd vrijdagavond bekend gemaakt in RTL Boulevard. De zangeres vormt een danskoppel met acteur Géze Weisz. De acteur is bekend van de Ziggo reclames.

Daarnaast zal ook Danny de Munk met de voetjes van de vloer gaan. Hij zal samen gaan dansen met zijn dochter Bo. Eerder werd al bekend dat acteur Thomas Cammaert ook te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van het dansprogramma. Hij vormt samen met actrice Suzan Visser een danskoppel.

Schaatser Kjeld Huis zou ook één van de kandidaten zijn. Hij zou dansen met zijn, toenmalige, vriendin. De relatie is inmiddels uit en ook zijn deelname is daarmee van de baan. Wie er voor hem in de plaats zal gaan dansen is nog niet bekend gemaakt.

Wel staat het vast dat Wendy van Dijk en Jandino Asporaat het dansprogramma gaan presenteren. Jandino presenteerde het dansprogramma al eerder bij RTL 4, Daar werd hij vervangen door Humberto Tan. Wendy is eerder dit jaar overgestapt van RTL naar SBS. Dance Dance Dance zal één van de programma’s worden die zij zal gaan presenteren.

In Dance Dance Dance moeten de danskoppels allerlei videoclips zien na te dansen. Daarna krijgen zij punten van de juryleden. De koppel met de meeste punten is zeker van een plek in de volgende aflevering. Uiteindelijk kan er maar één danskoppel winnen. Toch wint ieder danskoppel een mooi geldbedrag, die wordt weggegeven aan een eigen gekozen goede doel.

Dance Dance Dance is binnenkort te zien bij SBS6.

Foto: Rayzor Sharp