Freek Bartels en Marjolijn Touw spelen hoofdrollen in HELLO, DOLLY!

Freek Bartels en Marjolijn Touw spelen hoofdrollen in HELLO, DOLLY!

Geschreven door Pieter Jongsma

Freek Bartels en Marjolijn Touw zijn vanaf februari 2020 naast Simone Kleinsma te zien in HELLO, DOLLY! De groots opgezette musical comedy reist langs de Nederlandse theaters en gaat over een jaar, op 8 maart in première in het Luxor Theater in Rotterdam. De kaartverkoop voor HELLO, DOLLY! is nu gestart, meer informatie is te vinden op hellodollydemusical.nl.

Freek Bartels: "HELLO, DOLLY! heeft de echte Broadway glamour, een van de redenen waarom ik zo van dit vak houd. Ik ga de rol van Cornelius spelen, een jongen die op zoek gaat naar zijn geluk in New York. Ik kijk er ontzettend naar uit om met Simone en Marjolijn in de grootste Nederlandse theaters te staan met deze grote voorstelling."

HELLO, DOLLY! vertelt het komische verhaal van Dolly (Simone Kleinsma), een uiterst charmante bemoeial wiens talent het is om de meest uiteenlopende zaken te 'regelen', zoals De Liefde. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor een rijke, norse ondernemer beseft ze dat deze man ideaal is voor...haarzelf!

Foto: Govert de Roos