Zanger Eliot fan van Duncan Laurence

Zanger Eliot fan van Duncan Laurence

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De Belgische zanger Eliot, die België op het Songfestival gaat vertegenwoordigen, is erg tevreden over het nummer waarmee Duncan Laurence naar het Songfestival gaat. Duncan Laurence vertegenwoordigt Nederland met het nummer Arcade. Bij de bookmakers staat de zanger al enige tijd op nummer één.

"Nu ik alle liedjes van dit jaar gehoord heb, kan ik zeggen dat het lied van Nederland mijn persoonlijke favoriet is.", laat de zanger weten aan Songfestival.be. "Toen ik het voor de eerste keer hoorde, was ik direct verkocht. Ik heb het meteen op ‘repeat’ gezet! Ik hou van de sfeer van het lied en van de super mooie videoclip"

Op de website van Songfestival.be stelt Eliot zijn top drie voor. Naast dat Eliot enorm fan is van Duncan Laurence is hij ook erg te spreken over Spanje. "Het liedje waarmee Spanje deelneemt is heel tof! Het heeft een leuke sfeer en vibe.", laat hij weten.

Daarnaast is Eliot erg te spreken over Denemarken, die met het nummer Leonora met Love is Forever naar Tel Aviv gaat. "Ik weet het, best een verrassende keuze van mij! Het lied dat Leonora voor Denemarken zingt klinkt volledig anders dan mijn eigen liedje Wake Up."

Foto: Eurovision.tv.