Cilly Dartell te zien als presentatrice Koffietijd

Cilly Dartell te zien als presentatrice Koffietijd

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Voormalig Hart van Nederland presentatrice Cilly Dartell is binnenkort te zien als presentatrice van Koffietijd op RTL4. Eerder was ze te zien als invaller bij 5 Uur Live . De komende maand(en) presenteren verschillende bekende Nederlanders het programma.

Donderdag trapt Anita Witzier af vanaf 10 april gevolgd door Cilly Dartell en Helga van Leur. Ook schuiven Angela Groothuizen en Irene Moors aan in mei. Quinty, Loretta en Pernille ontvangen de gastpresentatrices in de maanden april en mei. In 'Koffietijd' staan mooie verhalen, inspirerende gasten en aansprekende rolmodellen centraal.

Cilly: "Ik vind het super stoer van 'Koffietijd' om mij als gastpresentator uit te nodigen. Het is een eer om mee te mogen doen aan dit legendarische programma. Ik kan niet wachten." Anita: "Geweldig om eenmalig gastpresentator te mogen zijn bij een inmiddels iconisch programma als 'Koffietijd'. En ook een beetje spannend..."

De Koffietijdpresentatrices kijken uiteraard uit naar de samenwerking met hun nieuwe collega's: "We hebben enorm veel zin om met deze mooie televisiepersoonlijkheden samen te werken aan ons programma", aldus Quinty, Pernille en Loretta.  Aan de inhoud van het programma verandert verder niets: de dames bespreken elke werkdag meerdere onderwerpen.