Cilly en Milika nemen SBS 6 in de zeik

Cilly en Milika nemen SBS 6 in de zeik

Geschreven door Pieter Jongsma

Cilly Dartell en Milika Peterzon, de bekende oud-presentatoren van Hart van Nederland, trokken zaterdag een lange neus naar SBS 6 in de tv-show van Paul de Leeuw. Dat was te zien in het VARA-programma. Dartell en Peterzon deden mee aan het onderdeel De Kwis en lazen, verkleed als twee bejaarden, het ‘nieuws’ van Hart van Nederland voor. “Wij werken allebei niet meer bij SBS. En gelukkig maar, want jeminee jeminee, wat is het daar een puinhoop sinds wij weg zijn“, zeiden ze.

Daarna begonnen ze met de recente ontwikkelingen rond SBS. “Eerst de grote mislukking met Sterren van de Schans, toen het goede nieuws van de adverteerders en toen die verschrikkelijke Showbizzquiz, weer een debacle. Eigenlijk is de conclusie: SBS is een miskoop.”

Eindelijk werd het toegegeven: ‘We hadden Cilly en Milika nooit moeten ontslaan.’ Maar Cilly Dartell met dubbel l en Milika Peterzon weigeren terug te keren bij SBS. Dat nooit! We presenteren nog liever 24 uur met Porno Bert. Dit was Hart van Nederland. Een hele fijne avond verder“, besloten ze.

Wat doen jullie ons allemaal aan?“, riep Cilly nog tussendoor.

Het fragment is hier te zien (na 69 minuten).
© Mediacourant