Igmar Felicia van Qmusic naar Radio 538

Igmar Felicia van Qmusic naar Radio 538

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Igmar Felicia stopt per direct bij radiozender Qmusic, vanavond maakt hij zijn laatste show op de zender.  Sinds 2017 was hij te horen op Qmusic, daarvoor werkte hij bij SLAM. Hij werd bij Qmusic binnengehaald om de nieuwe ochtendshow te gaan presenteren met Mattie Valk en Fien Vermeulen waar als snel een einde aan kwam.

Sinds september was de dj te horen in de avonduren van Qmusic. "Ik ga na anderhalf jaar dus al weg. Ik heb leuke mensen leren kennen, maar het is beter dat ik ga naar daar waar ik beter pas", laat de dj weten. Kai Merckx neemt de plek van Igmar over op Qmusic. Joost Swinkels is voortaan te horen op de plek van Kai.

Vanaf volgende maand is Igmar te horen bij Radio 538. "Vanaf 1 mei ga ik aan de slag bij Radio 538. Het station waar ik vanaf de eerste klas al alle agenda’s van had en waar ik stiekem op mijn zolderkamer radio-uitzendingen van na maakte. En vooral het station waar ik altijd van heb gedroomd om ooit een uitzending te mogen maken.", zo schrijft Felicia op Instagram. Bij Radio 538 is Igmar te horen in de avonduren in het weekend en is hij  één van de vaste gezichten van TV 538 en het YouTube-kanaal van de zender.

Foto: Qmusic