Madonna gaat samenwerken met rapper Maluma

Madonna gaat samenwerken met rapper Maluma

Geschreven door Sebastiaan Boers

De Queen of pop, Madonna, komt met een nieuw album. Dat maakte de zangeres zelf bekend op Instagram. Haar veertiende studioalbum zal de titel Madame X gaan krijgen. Op het album lijkt ze in ieder geval te gaan samenwerken met Maluma. Maandag verscheen er een een foto waar zowel Madonna als Maluma op staan.

Bij de foto staat de tekst Medellin. Of dit de titel wordt van de single is nog niet helemaal duidelijk. Tevens zal Madonna haar opwachting maken op het Eurovisie Songfestival. Tijdens de finale op 18 mei zal de Queen of pop een spectaculair optreden gaan geven. Of Maluma hier ook bij aanwezig is, is ook nog niet duidelijk.

Maluma is geen onbekende in de muziekwereld. Zo werkte hij al eens samen met Shakira. Zij brachten samen de single, Chantaje, uit. Het werd een enorme hit op YouTube. De views liepen in een korte tijd hard op. In totaal is de videoclip al zeker 2.354.315.872 keer bekeken.

Ook werkte Maluma samen met Ricky Martin. Zij kwamen samen met de zomerse hit, Vente Pa' Ca uit. De videoclip heeft ook al zeker 1.517.933.571 views op YouTube. Voor iedereen die geen Spaans kan verstaan, bracht Ricky een Engelse versie uit. Hierbij riep hij de hulp in van zangeres Delta Goodrem. De titel bleef gelijk, alleen de tekst werd aangepast.

Bekijk hierover de videoclip van Shakira en Maluma:

https://www.youtube.com/watch?v=6Mgqbai3fKo

Foto: Screenshot YouTube