Robert ten Brink blijft de komende vier jaar bij RTL

Robert ten Brink blijft de komende vier jaar bij RTL

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goed nieuws voor presentator Robert ten Brink. Hij tekende woensdag een nieuw contract met RTL. De komende vier jaar blijft hij een vast gezicht voor RTL 4. Zo blijft hij onder andere All You Need Is Love en Love Is In The Air presenteren. Deze programma´s vol liefde zijn niet meer weg te denken van de televisie.

Daarnaast keert ook Bankgiro Miljonairs weer terug. Het spelprogramma is ook bekend onder de naam Lotto Weekend Miljonairs. In Bankgiro Miljonairs krijgt een kandidaat de kans om binnen een vijftien vragen kans te maken op één miljoen euro. Hierbij kan de kandidaat ook een aantal hulplijnen inzetten zoals iemand bellen of het publiek om hulp vragen.

Er komt ook nog een nieuw programma. Schat, je kent me toch? Is een nieuw spelprogramma. In het nieuwe programma moeten acht koppels de strijd met elkaar aangaan. Welk koppel kent elkaar het best en wint daarmee het programma.

Naast presenteren was Robert ook te zien als jurylid in Screentest. In deze talentenjacht ging RTL 4 op zoek naar een nieuwe presentator. De presentatie was in handen van Gordon. Overigens heeft de winnaar, Jorn, nog geen programma gekregen bij RTL 4.

Foto: RTL