De liefde kent geen grenzen in ‘Love Is In The Air’ met Robert ten Brink

De liefde kent geen grenzen in ‘Love Is In The Air’ met Robert ten Brink

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Sommige mensen zien hun familie, kinderen of vrienden jarenlang niet omdat ze in een ander land wonen en de afstand niet te overbruggen is. Een groot gemis want de mensen die je liefhebt wil je dicht bij je hebben. In ‘Love Is In The Air’ kent de liefde geen grenzen en is geen afstand te ver. Robert ten Brink reist vanaf woensdag 28 augustus de wereld over om mensen samen te brengen met hun geliefden. Dat zorgt wederom voor mooie verhalen, onvergetelijke trips en bijzondere en ontroerende herenigingen.

Mexico, Canada, Costa Rica en Amerika. Robert ten Brink trotseert ook dit seizoen jetlags en vele vlieguren voor de liefde. De eerste bestemming die hij aandoet is Mexico. Daar woont Wilco, de zoon van Wim en Nel. In 2002 gaat hij backpacken en ontmoet hij zijn huidige vrouw Yadira. In de twaalf jaar dat Wilco in het buitenland verblijft hebben hij en zijn ouders elkaar maar twee keer gezien. Eén keer op zijn eigen bruiloft in Mexico én een keer in Nederland. Het leven dat Wilco nu leidt in een betrekkelijk gevaarlijke omgeving staat haaks op de geborgenheid van een hecht gezin. Vooral moeder Nel is erg bezorgd. Gevoelsmatig is haar gezin incompleet nu haar zoon zijn leven aan de andere kant van de wereld heeft opgebouwd, maar dankzij Robert kunnen zij elkaar weer in de armen vliegen.

Ook Cor en Lydia worden in ‘Love is in the Air’ verrast met een ticket naar Mexico. Drie jaar geleden hebben zij met lede ogen aangezien hoe hun zoon Karsten Nederland verlaat voor het Mexicaanse Guadalajara. Net als zijn zus Chanine en broer Chris missen ze hem enorm. Lydia is weliswaar niet de biologische moeder van Chanine, Chris en Karsten maar hun onderlinge band is in de loop van de tijd steeds hechter geworden. Vooral met Karsten. Uitgerekend hij woont aan de andere kant van de wereld. Cor en Lydia beschikken helaas niet over de financiële middelen om de reis naar Mexico te maken. Zij zijn bezorgd over zijn leefsituatie. Hoe woont Karsten? Hoe ziet zijn leven eruit? Hoe fijn zou het zijn om als gezin weer even compleet te zijn? Robert zorgt dat die wens in vervulling gaat.

Kortom; ook dit seizoen maakt Robert ten Brink in ‘Love Is In The Air’, geproduceerd door Endemol Nederland, mogelijk wat onbereikbaar leek.

Uitzending
Vanaf woensdag 28 augustus, tussen 20.30 uur en 21.30 uur bij RTL 4.