SBS6 met Nederlandse versie van Carpool Karaoke

SBS6 met Nederlandse versie van Carpool Karaoke

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

SBS6 komt online met een eigen versie van Carpool Karaoke met de deelnemers van It Takes 2. Jurylid Gerard Ekdom zal in Drive-Along de kandidaten van It Takes 2 ophalen met zijn auto. Onderweg naar de studio zullen zij samen te horen zijn. De rit is oergezellig en er wordt gelachen, gepraat en natuurlijk gezongen.

De komende drie weken is Drive-Along te zien op de social mediakanalen van de commerciële zender. De kandidaten, die allemaal bekend zijn van televisie, moeten allemaal uit hun comfortzone treden. Zij doen namelijk iets wat ze normaal gesproken niet doen, namelijk zingen.

Het is aan Gerard om de kandidaten op hun gemak te stellen. Hoe ervaren zij het zingen en hoe is het om in een team te zitten met een bekende artiest. Tijdens de rit in de auto is er ook een speciale opdracht. De kandidaten moeten zingend langs de MCDrive. Hoe zal dat allemaal gaan klinken? Dat en nog veel meer is allemaal te zien in Drive-Along.

In Amerika is Carpool-Karaoke een enorme hit. James Corden heeft al vele artiesten in zijn auto mogen begroeten. Zo zaten onder andere Adele, Madonna, Christina Aguilera, Jennifer Lopez, One Direction en The Jonas Brothers naast hem. Samen zongen ze de grootste hits van de artiesten, maar ook andere grote hits. Zo liet Adele bijvoorbeeld horen, dat zij een aardig woordje kan rappen.

Drive-Along is gemaakt door Talpa TV in samenwerking met Towel Media en mogelijk gemaakt door Croky. Iedere woensdag is er een nieuwe aflevering te zien op KIJK en op het YouTube-kanaal van SBS6.

It Takes 2 is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Foto: NPO Radio 2