SBS6 werkt aan eigen versie Expeditie Robinson
Foto: Talpa

SBS6 werkt aan eigen versie Expeditie Robinson

Geschreven door Pieter Jongsma

SBS6 werkt aan de nieuwe tv-show Million Dollar Island, een programma van de makers van Expeditie Robinson. Dat heeft de zender laten weten. SBS6 zoekt momenteel kandidaten voor het nieuwe programma. Net als in Expeditie Robinson speelt ook dit programma zich af op een onbewoond eiland. 

“Voor een avontuurlijk nieuw programma bij SBS 6 zijn we op zoek naar mannen en vrouwen die twee maanden kunnen overleven op een onbewoond eiland en kans willen maken op 1 miljoen euro.”, luidt de kandidatenoproep.

Deelnemers die mee doen aan het programma kunnen een geldbedrag van één miljoen euro winnen. “Hoe zorg je ervoor dat jij het spel slim speelt en na 60 dagen de finale haalt, met nog 99 anderen in de race? Laat ons weten hoe jij dit aanpakt en waarom jij het verdient om dit eiland te betreden en daarmee kans maakt op die reusachtige geldprijs.”

Dries Roelvink liet vorige week in RTL Boulevard weten dat hij en Dave gevraagd zijn voor een nieuw programma waar hij twee maanden vrij voor moest houden. De kandidatenoproep heeft een termijn van twee maanden.

Aanmelden voor Million Dollar Island kan via de website van SBS6.