Paul Römer naar Talpa Network

Paul Römer naar Talpa Network

Geschreven door Pieter Jongsma

Voormalig NTR-directeur Paul Römer gaat aan de slag voor Talpa. Bij het bedrijf van John de Mol wordt hij verantwoordelijk voor de radio- en televisie merken van Talpa Network. Menno Koningsberger wordt verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten binnen Talpa Network.

Paul Römer was de afgelopen zeven jaar Algemeen Directeur van de NTR en vervulde daarvoor onder meer bestuursfuncties bij John de Mol Producties en Endemol.

CEO Peter de Mönnink zegt over de benoemingen: "Ik verheug me op de samenwerking met Menno en Paul. Beiden behoren tot de top in hun vakgebied. Zij begrijpen de Nederlandse mediamarkt in volle context, zijn altijd gericht op de merkbeleving van de klant en weten teams tot topprestaties te inspireren. Die ervaring is van grote waarde voor de verdere ontwikkeling van de Talpa Network organisatie en ons aanbod aan consument en adverteerder."

John de Mol voegt hieraan toe: "Menno en Paul ken ik als bekwame, bevlogen vakgenoten die de onderste steen boven halen om de klant kwaliteit te kunnen leveren. Naast een schat aan ervaring hebben ze de leiderschapskwaliteiten om organisatie breed verbindingen te slaan en om ons product- en dienstenaanbod naar een volgend niveau te brengen. Ik ben blij dat Menno zijn kwaliteiten Talpa Network breed wil aanwenden en vind het erg leuk om weer met Paul samen te werken, twaalf jaar na Endemol."

Foto: Screenshot Radio 1