Erica Terpstra is de laatste co-host in Zomer met Art

Erica Terpstra is de laatste co-host in Zomer met Art

Geschreven door Sebastiaan Boers

De zomerse talkshow, Zomer met Art, gaat maandag zijn laatste week alweer in. In deze laatste week zal voormalig politicus Erica Terpstra de co-host zijn. Dat nieuws werd vrijdagavond in de uitzending bekend gemaakt. Erica volgt daarmee Martijn Koning op, die de afgelopen week de co-host is geweest.

Voor Max ging Erica meerdere malen op reis. Dat leverde vaak bijzondere televisie op. Het is zelfs Carlo Boszhard opgevallen. Hij imiteerde Erica meerdere malen in de TV Kantine. Hij kroop toen zelf in de huid van Erica, een rol die hij op geheel eigen wijze wist neer te zetten.

Wie je ook naast presentator Art Rooijakker zet, het lijkt geen succes. Voormalig winnaar van De Slimste Mens, Sander Schimmelpenninck, wist de kijkcijfers ook niet omhoog te brengen. Voor hem waren Katja Schuurman en Ellie Lust ook te zien naast Art.

In de eerste week deed Richard Groenendijk een poging. Hij wilde het liefst elke week wel co-host zijn. Dat zat er voor hem niet in. Na een week werd hij namelijk al ingeruild voor Ryanne van Dorst. Merel Westrik, Evi Hanssen en Gert Verhulst waren daarna ook nog eens te zien.

Zomer met Art is iedere werkdag om 22.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt Zomer met Art terugkijken via Gids.tv

Foto: Max