Volkszanger Mick Harren werkt aan reallifesoap

Volkszanger Mick Harren werkt aan reallifesoap

Geschreven door Daniël Schalk

Volkszanger Mick Harren werkt aan een eigen reallifesoap. De in 2018 in opspraak geraakte zanger is al begonnen met de opnames, maar heeft nog geen tv-zender gevonden voor zijn eigen realityserie. Dat onthulde Harren woensdagavond in het entertainmentprogramma Shownieuws op SBS6.

Ondanks dat zijn soap nog niet aan een tv-zender is verkocht, ziet Mick de toekomst zonnig in. De volkszanger vindt de serie over zijn leven als artiest erg leuk. “Als ik het terugkijk, het is moeilijk om over jezelf te praten, maar ik denk wel dat het leuk is om te zien”, vertelde hij in Shownieuws.

Als Mick in de voetsporen van André Hazes en Dries Roelvink treedt, moet de reallifesoap wel zijn echte leven laten zien. “Het moet niet gemaakt zijn. Ik maak in de serie weleens een grapje en dan ligt de helft van het café blauw, dat gaat spontaan. En dan zegt die: ‘Doe het nog even’, dat kan ik niet.”

De zanger was vorig jaar groot in het nieuws vanwege zijn veroordeling voor de gewapende bedreiging van zijn ex-stiefzoon. Hij heeft geen contact meer met Joey. “Wie is dat?”, grapte Mick toen naar Joey werd gevraagd. “Die spreek ik niet, maar ik hou alles open. Ik heb geen haat en nijd. Het is goed zo.”

Foto: Facebook Mick Harren