Tweede seizoen The Voice Senior van start

Tweede seizoen The Voice Senior van start

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vanavond is het dan eindelijk weer zover. Het tweede seizoen van The Voice Senior gaat van start. Het eerste seizoen smaakte duidelijk naar meer. Er bleek nog genoeg talent rond te lopen voor een tweede seizoen. Wel zijn er een flink aantal wijzigingen doorgevoerd.

Zo zijn Gerard Joling en Gordon geen coach meer. Zij hebben plaats gemaakt voor Frans Bauer en Angela Groothuizen. Voor Frans is het helemaal nieuw om in de rode, draaiende, stoel plaats te nemen. Angela is wel bekend met haar rol als coach. Samen met Marco Borsato en Ilse DeLange zijn de coaches compleet.

Het presentatie duo is ook veranderd. Wendy van Dijk maakte eerder dit jaar een overstap naar SBS6. Presentator Martijn Krabbé heeft nu Lieke van Lexmond naast hem staan. In de andere versies van The Voice heeft Martijn ook een ander naast hem staan. Zo zal Jamaï Loman The Voice Kids gaan presenteren. Chantal Janzen zal bij de reguliere The Voice te zien zijn.

Wie zal Jimi Bellmartin opvolger als winnaar? Zijn overwinning werd live bekend gemaakt in RTL Late Night met Twan Huys. Het is één van de weinige afleveringen die redelijk bekeken werd. De laatste aflevering van The Voice Senior was niet live. De uitslag die daarop volgde wel. Inmiddels in Twan Huys niet meer te zien op de late avond van RTL.

Het is goed mogelijk dat in de nieuwe late night talkshow, Beau, de winnaar van het tweede seizoen bekend wordt gemaakt. Maar voor het zover is, is het eerst tijd voor de blind auditions. Deze zullen vanaf vanavond te zien zijn bij RTL 4.

The Voice Senior is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt The Voice Senior terugkijken via Gids.tv.

Foto: William Rutten