Een-na-laatste uitzending RTL Late Night in teken van Thé Lau

Een-na-laatste uitzending RTL Late Night in teken van Thé Lau

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Ook dit jaar komt RTL Late Night met een speciale-uitzending voor Thé Lau. Vanavond staat de een-na-laatste aflevering van het tweede seizoen van RTL Late Night in het teken Thé Lau, kanker en de gevolgen hiervan. De speciale-uitzending draagt net als vorig jaar de naam Open.

Tijdens de speciale avond voor Thé Lau verzorgen artiesten als Fedde le Grand, Magic, Causes, Ali B & Typhoon en Marcel Veenendaal (Di-rect) en Tim Akkerman (ex Di-rect) een bijzonder optreden. Aan tafel wordt er gesproken over onder andere de gevolgen van een kankerdiagnose voor patiënten.

Ook wordt besproken hoe ver de onderzoeken en methodes zijn vandaag de dag. Humberto Tan praat met de behandelend arts van Thé Lau, dokter Bing Tan. Ook praat hij met Coen van Veenendaal, hij was mantelzorger van de overleden Mark Bos en programmamaakster Nicole Buch.

“Ook is er dit jaar een speciale rol weggelegd voor Thé Lau zelf”, laat RTL weten. Vorig jaar maakte de zanger bij RTL Late Night bekend dat hij niet meer beter zou worden. De talkshow bracht daarom een ode aan Thé Lau. Ter plekke werd besloten om jaarlijks een ode aan de zanger te brengen.

De een-na-laatste RTL Late Night is vanavond, vanaf 22:30 uur, te zien op RTL4.

Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night