Pianiste Iris Hond krijgt datingshow op Net5

Pianiste Iris Hond krijgt datingshow op Net5

Geschreven door Daniël Schalk

Pianiste Iris Hond gaat op Net5 op zoek naar de ware liefde. In het programma Iris en de 12 dates onderzoekt de pianiste met behulp van een psycholoog wat echte liefde voor haar is. Iris gaat met 12 verschillende mannen op date, waarna zij de mannen evalueert met psycholoog Lennart Klipp.

Iris en de 12 dates is een van de nieuwe programma’s uit de koker van Linda de Mol, de nieuwe creatief directeur van Net5. “Dit programma is eerlijk, persoonlijk en ontzettend kwetsbaar, en past precies in wat wij met Net5 Powered by LINDA. voor vrouwen willen betekenen”, zegt Linda.

De nieuwe datingshow is afkomstig uit Israël, waar het programma Anna’s 12 steps to love heette. “Wij zijn trots dat wij van dit programma, dat in Israël een groot succes was, een Nederlandse variant hebben kunnen maken met Iris die het programma meteen een interessant experiment vond”, zegt De Mol.

Naast een nieuwe zendervormgeving, komt Net5 dit najaar met een aantal nieuwe programma’s. De formats komen voort uit de samenwerking met het blad LINDA. en kenmerken zich door onderwerpen die volledig zijn afgestemd op de vrouw van nu. Op LINDA.nl geeft psycholoog Klipp ook tips over daten.

Iris en de 12 dates is vanaf dinsdag 24 september om 20:30 uur te zien bij Net5.

Foto: Talpa / Carmen Kemmink