Gordon vrijdag hoofdredacteur van ‘Koffietijd’

Gordon vrijdag hoofdredacteur van ‘Koffietijd’

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL 4-programma ‘Koffietijd’ geeft vrijdag 8 november de regie volledig uit handen aan presentator en zanger Gordon. Als hoofdredacteur zwaait hij de scepter waarmee hij de kans krijgt om zijn geheel eigen ‘Koffietijd’-uitzending samen te stellen. Er zitten dan ook alleen maar gasten aan tafel die voor Gordon belangrijk zijn. “Een kans om echt een uur lang televisie te kunnen maken met mensen en onderwerpen die mij na aan het hart liggen is een kans die ik natuurlijk niet aan mij voorbij kan laten gaan”, aldus Gordon.

In de uitzending van 8 november onthult Gordon onder andere alles over de dagelijkse strijd tegen zijn allesoverheersende huidziekte psoriasis en hoe hij dit beheersbaar houdt. Hij praat met zijn spirituele coach Anita Smits over het heden en zijn toekomst, over de presentatrices én over de kijkers. Uiteraard is de uitzending ook gevuld met een flinke portie muziek. Zo komen pianiste Iris Hond en Joni van ‘Holland’s Got Talent’ langs en geeft Gordon een exclusief Koffieconcert. Ook schuiven mooie mannen Dirk Taat en Auke Genemans aan met verrassende onthullingen en hebben de beroemdste bejaarden Nel en Theo van ‘Geer & Goor: FF Geen Cent Te Makken’ een rijk aandeel in deze speciale ‘Koffietijd’.

Pernilla en Quinty verheugen zich op de show. Pernille: "Ik weet nu al dat onze villa op z’n kop zal staan. Het is altijd een feestje als Gordon er is. Je weet nooit wat er gebeurt als hij komt; lekker adrem! Het wordt een ‘sterk bakkie’". Collega Quinty kijkt ook uit naar de prettige chaos en gezelligheid van het ‘ongeleide projectiel’. “Ik moet wel bekennen dat ik het ook wel bijzonder zou vinden als hij bij ons zijn lieve, rustige kant zou laten zien aanstaande vrijdag”, aldus Quinty.

‘Koffietijd’ vraagt iedere maand een bijzondere of opvallende Nederlander om de rol van hoofdredacteur eenmalig te vervullen.

Uitzending
RTL 4: vrijdag 8 november, tussen 10.00 en 11.00 uur.