Talenten presenteren dagelikse talkshow Na het nieuws

Talenten presenteren dagelikse talkshow Na het nieuws

Geschreven door Pieter Jongsma

Sophie Frankenmolen, Samya Hafsaoui en Dzifa Kusenuh zijn de drie nieuwe presentator van de BNNVARA-talkshow Na het nieuws. Het programma was twee seizoenen te zien op NPO 1 extra met presentator Renze Klamer.

Iedere werkdag geven zij in Na het Nieuws verdieping en duiding bij onderwerpen uit het nieuws en de actualiteit. Dzifa is presentatrice en actrice. Bij BNNVARA presenteert ze Drugslab en Club Hub. Als actrice was ze o.a. te zien in De Slet van 6 VWO.

Sophie is programmamaker en presentator van o.a. Rambam en de wetenschapsprogramma's van de Universiteit van Nederland. Ook is ze te zien als tafeldame bij De Wereld Draait Door. Samya Hafsauoi presenteerde bij DWDD de online rubriek Taxi terug. Daarnaast is ze bekend van All Together Now en schrijft ze voor Vogue.

Samya Hafsaoui: "Met Na Het Nieuws voelt het alsof we een kweekvijver hebben gekregen om jonge gasten zo mooi, scherp en actueel mogelijk te kunnen laten zien. Ik heb nog heel veel te leren en foutjes maken gaat zeker gebeuren, maar dat mag, en dat is zo fantastisch aan dit programma!"

Na het Nieuws is vanaf 23 september elke werkdag te zien om 20:30 bij BNNVARA op themakanaal NPO1 Extra (online, KPN kanaal 76 en Ziggo kanaal 128).

Foto: Annemieke van der Togt