HumorTV goes international in augustus

HumorTV goes international in augustus

Geschreven door Pieter Jongsma

De maand augustus staat bij HumorTV geheel in het teken van internationale humor. Bergen comedyseries, sketches, registraties en meetings met comedians uit het buitenland! We halen het beste van de internationale comedymarkt naar je toe deze maand, zodat je je geen seconde hoeft te vervelen tijdens de vakantieperiode. Check de complete programmering op HumorTV.nl!

Live at the Apollo
Iedere werkdag begint om 21.00 uur met Live at the Apollo oftewel met de top van de Britse stand up comedians, live vanuit het Hammersmith Apollo in Londen. Registraties van onder meer Jason Manford, Sarah Millican en Dara O’Brian komen in augustus voorbij.

Nog meer comedyshows...
Ook in het weekend zie je geweldige comedyshows voorbij komen:
Brendon Burns - Y'Know - Love 'n' God 'n' metaphysics 'n' Shit
Een komische liefdesbrief, een reis door het hoofd van deze winnaar van de Edinbugh Comedy Award; deze show is hilarisch, hartverwarmend, een beetje vies en eindigt met een bijzondere wending.

Dave Foley – Relatively Well
Van mensen die niet in wetenschap geloven tot Dave’s ex-vrouw, het komt allemaal voorbij in deze scherpe maar grappige show. We volgen de Amerikaanse comedian Dave Foley bij zijn strijd om te overleven in een wereld waar gezond verstand lijkt te verdwijnen.

Doug Stanhope – No Refunds

De stand-up show No Refunds van de Amerikaan Doug Stanhope werd in 2007 opgenomen in de Gotham Comedy Club in New York. De provocerende Stanhope vertoont ook in deze show de onbeschaamde eerlijkheid waar hij om bekend staat.

 

Ed Byrne – Different Class

In Different Class, de alom geprezen soloshow van de Ier Ed Byrne, komen in rap tempo onderwerpen voorbij zoals gothics, het klassensysteem en dvd-piraterij. Maar ook openhartige verhalen over Ed’s jeugd, zijn ouders en recente trouwerij.


Glenn Wool – No Lands Man 

De Canadees Glenn Wool treedt overal ter wereld op en maakt dankbaar gebruik van zijn belevenissen in de show No Lands Man. Hij gunt je een blik op zijn nomadische leven, vol met perfect beschreven ervaringen die in een openhartig avondje comedy resulteren.

 

Nick Cannon – Mr. Showbiz

De Amerikaanse comedian en muzikant Nick Cannon komt verrassend scherp uit de hoek met verhalen over zijn mislukte pogingen om gangster te worden, zijn nederige bakermat, het huwelijk, vaderschap en zijn mening over de rapper Eminem. Opgenomen in het Palms Casino in Las Vegas.

 

Umbilical Brothers - Speed mouse

Live-registratie van de show van The Umbilical Brothers. Dit Australische duo brengt een humoristische theatermix van stand-up comedy, slapstick en acrobatiek. De één is een slangenmens en de ander heeft een stem die alles kan. In Speed mouse gebruiken ze de nieuwste technologieën waarmee ze de saaie stukjes doorspoelen om direct door te gaan naar de beste grappen.

 

Danny Bhoy - Subject to Change

Subject to Change is het langverwachte Noord-Amerikaanse debuut van de Schotse comedysensatie Danny Bhoy. Met zijn unieke manier van verhalen vertellen heeft hij fans over de hele wereld.

Tommy Tiernan - Cracked
Tommy Tiernan is een Ierse stand-up comedian, schrijver en acteur. Zijn humor wordt wel controversieel genoemd, maar zelf zegt hij alles ‘vanuit instinct’ te doen. Van de economische crises tot de Ierse identiteit; In zijn onemanshow Cracked schuwt Tommy Tiernan geen thema’s. En van tijd tot tijd wordt hij zelfs poëtisch en dringt door tot de essenties van het leven. En dat slaat aan; Tiernan verkoopt na U2 de meeste tickets in Ierland!

En verder Greg Giraldo met Midlife Vices, Jeffrey Ross met No Offense, Tom Rhodes met Light Sweet Crude.

Greg Presents…

Eens in de zoveel tijd haalt de Amerikaans-Nederlandse comedian Greg Shapiro een collega naar Nederland om samen op te treden. Op zaterdag maak je kennis met imitator Anil Desai, Steve Hughes en de Canadees Pete Johansson.

HumorTV Meets...

En leer op zondagavond nog meer comedians kennen in HumorTV Meets Adam Bloom, Markus Birdman en The Umbilical Brother.

Dit en nog veel meer zie je de hele maand augustus bij HumorTV!