Snelle genomineerd voor MTV Award

Snelle genomineerd voor MTV Award

Geschreven door Pieter Jongsma

Snelle, Maan, Nielson, Josylvio en Yung Felix zijn genomineerd voor MTV Award voor Beste Dutch Act. Dat heeft MTV dinsdag bekend gemaakt.

De internationale show heeft vandaag ook bekendgemaakt dat In de internationale categorieën Ariana Grande in the lead is met zeven nominaties waaronder 'Best Artist' en "Best Video" voor haar superhit "thank you, next", net als “Best Song” naast Shawn Mendes en EMA genomineerde nieuwkomers Lil Nas X en Billie Eilish, wie Grande volgen met elk zes nominaties. 

De Latijns-Amerikaanse sensatie J Balvin volgt op de voet met vijf nominaties, waaronder “Best Artist”, en Lizzo en Taylor Swift sluiten zich aan bij de bovenstaande kanshebbers voor “Best U.S. Act”, elk met vier nominaties. 

Nederlandse highlights op de internationale nominatie lijst zijn; Martin Garrix, genomineerd voor de Best Electronic en YoungKio. YoungKio is als producer betrokken geweest bij de hitsingle Lil Nas X I Old Town Road (Remix) ft. Billy Ray Cyrus, die maar liefst drie keer genomineerd is.

Foto: YouTube