Zendermanager Net5 Annelies Sitvast verlaat Talpa Network

Zendermanager Net5 Annelies Sitvast verlaat Talpa Network

Geschreven door Pieter Jongsma

Annelies Sivast, zendermanager van Net5 verlaat met ingang van november Talpa Network. Dat heeft het bedrijf dinsdag laten weten. Na elf jaar werkzaam te zijn geweest binnen het zendermanagement van SBS6, Net5 en Veronica.

Aanvankelijk vervulde zij er senior aankoop functies, waarna zij in 2015 tot zendercoördinator en in 2017 tot zendermanager van Net5 werd benoemd. Onder leiding van Sitvast verstevigde Net5 zijn marktpositie waarmee ook een stevig fundament onder de samenwerking tussen Net5 en LINDA. werd gelegd.

Petra Knoth, op dit moment Channel Director bij 24Kitchen, volgt Sitvast per 1 december op. Knoth is een breed ontwikkelde mediaprofessional met ervaring op het gebied van zendermanagement, programmaontwikkeling, VOD- en OTT mediaprogrammering. Knoth werkte zeven jaar geleden als zendercoördinator van Net5, was daarna onder meer Channel Director bij TLC, OTT strateeg bij Telegraaf Media Groep en als laatste Channel Director bij 24Kitchen.

Petra Knoth over haar benoeming: “Ik vind het een ongelofelijke eer en mooie uitdaging om te mogen bouwen aan Net5 powered by LINDA., in mijn beleving hét vrouwenmerk in Nederland. Ik verheug me ook erg op de samenwerking met Jildou en Linda, een creatieve krachtenbundeling waar iedere mediaprofessional van droomt. Het voelt goed om na zeven jaar terug te keren bij Net5, in deze bijzondere fase waarin er oneindig veel mogelijkheden zijn voor dit prachtige merk.”

Foto: Talpa Network