Chantal Janzen wint Televizier-Ster voor beste presentatrice

Chantal Janzen wint Televizier-Ster voor beste presentatrice

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Chantal Janzen heeft vanavond in AFAS Live in Amsterdam, de Televizier-Ster voor beste presentatrice gewonnen. Dat werd woensdagavond duidelijk tijdens het Gouden Televizier Gala in Amsterdam.

Chantal was samen met Eva Jinek en Floortje Dessing genomineerd. Chantal Janzen won de Ster in 2018, toen nam ze het op tegen Eva Jinek en Geraldine Kemper. Momenteel is de presentatrice met twee programma´s te zien op RTL 4. Zo is zij iedere donderdagavond te zien in Chantal´s Pyjama Party.

In dit programma organiseert Chantal een pyjama feest voor een Bekende Nederlander. Daarnaast is Chantal ook te zien in Dancing With The Stars. Het dansprogramma is iedere zaterdagavond live te zien bij de commerciële zender. Helaas vielen de kijkcijfers tot nu een beetje tegen. Zowel NPO 1 als SBS6 scoren meer kijkers dan het dansprogramma van Chantal.

Naast deze twee programma's is Chantal ook jurylid in Holland's Got Talent. In het laatste seizoen was zij samen met Angela Groothuizen, Dan Karaty en Paul de Leeuw te zien. Naast presenteren en jureren was Chantal te zien in Kees & Co. Maar daar stopt ze nu mee. Haar rol wordt overgenomen door Tina de Bruin.

Foto: RTL / William Rutten