Nieuw tv-programma voor Bobbi Eden bij TLC

Nieuw tv-programma voor Bobbi Eden bij TLC

Geschreven door Pieter Jongsma

Bobbi Eden gaat vanaf begin volgend jaar een nieuwe reeks Bevallen met maken. Eerder dit jaar deed Bobbi, samen met andere BN’ers, mee aan deze bijzondere serie die een kijkje neemt in de wereld van de verloskunde. 

"Dit is zo goed bevallen dat Bobbi nu een hele serie gaat opnemen.", laat TLC weten. Meepuffen, aanmoedigen en bevallingszenuwen: Bobbi doet mee en is getuige van een van de meest intieme ervaringen die je als vrouw en als nieuwe ouders kunt hebben. In deze reeks deelt Bobbi de slaap- of bevalkamer niet met andere BN’ers, maar zien we vier afleveringen met alleen Bobbi. 

“Dit programma is gewoon op mijn lijf geschreven! Het is altijd al een droom geweest om een eigen programma te maken en ik ben gek op baby’s en kinderen. Wat ik ook zo leuk vind, is dat het om echte en bijzondere verhalen gaat. Ik vind het geweldig en een eer dat ik gevraagd ben voor een nieuw seizoen van dit mooie programma en ik kijk ernaar uit om moeders bij te staan tijdens dit bijzondere moment in hun leven!”, aldus Bobbi Eden.

Bevallen met Bobbi is vanaf maart 2020 te zien bij TLC.

Foto: TLC