Qmusic organiseert door hele land kerstdiners

Qmusic organiseert door hele land kerstdiners

Geschreven door Pieter Jongsma

Qmusic gaat vanaf volgende week luisteraars in het hele land verrassen met een kerstdiner. De zender reist met de Q-christmas tour door het land. De dag start bij Mattie en Marieke bij Qmusic en vanaf 10.00 uur rijden dj's Domien Verschuuren, Wim van Helden en Menno Barreveld door het land met de Q-christmas tour.

Domien, Wim en Menno pikken luisteraars op die van niets weten. Ze zijn opgegeven door familie of vrienden omdat ze een speciale kerst verdienen. Als de bus vol is, rijden de dj's naar een bijzondere locatie voor een magisch kerstdiner.

Elke dag is de locatie anders en treedt er een andere artiest op die afgelopen jaar veelvuldig in de Top 40 stond. Zo komen Maan, Davina Michelle, Nielson en Suzan & Freek hun hits ten gehore brengen.

Op vrijdag organiseert de radiozender een kerstdiner voor een goed doel bij Qmusic in Amsterdam. Rolf Sanchez en Emma Heesters komen dan zingen voor mensen van dit goede doel, dat later bekendgemaakt wordt. Een aantal Qmusic dj's gaat die avond in de bediening.

Foto: Qmusic