Joost & Hila bezoeken 40 feestjes in 1 weekend

Joost & Hila bezoeken 40 feestjes in 1 weekend

Geschreven door Pieter Jongsma

Komend weekend bezoeken Qmusic-dj's Joost Swinkels en Hila Noorzai in 54 uur maar liefst 40 feestjes van luisteraars door het hele land tijdens 'Joost en Hila zijn niet te stoppen'.

Na een oproep van Joost en Hila op de radio stroomden de aanmeldingen massaal binnen. De teller staat nu op ruim 1200 aangemelde feestjes voor komend weekend. Joost en Hila hebben de keuze uit een breed scala aan feesten. Onder de aanmeldingen bevinden zich trouwerijen, kraamfeesten, personeelsfeesten, een trancefeest, een oma-kringverjaardag, een dorpsfeest en zelfs een 'dildoparty' en een seksfeest.

Overigens wordt van tevoren niet bekend gemaakt op welke partijen Joost en Hila zullen verschijnen. Aanleiding voor het feestweekend is een gesprek tussen Joost en Hila waarin Joost aangaf liever naar feestjes gaat dan dat hij ze zelf organiseert.

Ze werden daarop uitgedaagd door collega-dj Stephan Bouwman om veertig feestjes van luisteraars in één weekend te bezoeken. Het feestweekend, waarin Joost en Hila nauwelijks zullen slapen, start vrijdagmiddag om 18.00 uur en eindigt op zondagavond om 24.00 uur.

Foto: Qmusic