Piet Paulusma maakt laatste weerbericht voor SBS6

Piet Paulusma maakt laatste weerbericht voor SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma

Weerman Piet Paulusma maakt vanavond zijn laatste weerbericht bij SBS6. Piet neemt dan ruim 23 jaar afscheid als weerman van de zender. SBS6 heeft besloten per januari aan andere koers te varen en daar hoort Piet Paulusma niet bij.

Vanaf het nieuwe jaar lanceert Talpa hun eigen weerdienst. Amara Onwuka, Dennis Wilt en Laura van der Blij, zijn de gezichten van het nieuwe weer, daarbij zijn ze het afgelopen jaar nauw betrokken bij de ontwikkeling ervan. 

Mede dankzij de overname van het platform Weer.nl van MeteoGroup, inclusief hun team van meteorologen en een meerjarige overeenkomst op het gebied van weerdatadiensten met MeteoGroup is continue kwalitatieve, actuele berichtgeving gegarandeerd. Weer.nl wordt ook de naam van het weer merk van Talpa. 

Lees meer: Talpa Network vanaf januari met eigen weervoorziening

Piet Paulusma is op 1 januari te zien in RTL Boulevard met zijn eigen weerbericht. Vanaf 2 januari presenteert hij iedere werkdag het weerbericht op NPO1. Paulusma is vanaf dan in dienst voor Omroep Max waar hij de weerberichten op televisie en radio zal gaan verzorgen.

Foto: Wessel de Groot