Maarten Steendam en Wolter Klok naar Hart van Nederland
Foto: Talpa

Maarten Steendam en Wolter Klok naar Hart van Nederland

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Maarten Steendam en Wolter Klok voegen zich bij het presentatieteam van het SBS6-programma Hart van Nederland. Vanaf april versterken hun het team van presentatoren. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma, dat dit jaar het 25-jarig bestaan viert, zijn met hun komst ook mannen in het presentatieteam vertegenwoordigd. Oud-presentatoren Gallyon van Vessem (51) en Selma van Dijk (50) kregen in oktober te horen dat er voor hen geen plaats meer was bij het het nieuws- en human-interestprogramma.

Maarten werkte momenteel voor Telegraaf TV, daarvoor was hij werkzaam bij RTV Utrecht. Wolter Klok werkt als presentator voor RTV Drenthe.

Hoofdredacteur van Hart van Nederland Marc Veeningen: “De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om het inhoudelijk profiel van Hart van Nederland verder aan te scherpen. Het programma brengt als volwaardig nieuwsmerk inmiddels ook online en op de radiozenders van Talpa Network het nieuws dat Nederland bezighoudt. Niet alleen uit de Randstad, maar uit heel Nederland. Het dagelijkse tv-programma blijft cruciaal voor ons. Ik ben ervan overtuigd dat Maarten en Wolter, evenals de vertrouwde gezichten van Hart van Nederland, ervoor zorgen dat ons onderscheidende nieuws ook op tv uitstekend wordt gepresenteerd.”

Hart van Nederland is iedere werkdag om 17.30 en 22.30 uur te zien bij SBS6.