Dit is de winnaar van het SBS6-programma Dancing On Ice
Bron: William Rutten

Dit is de winnaar van het SBS6-programma Dancing On Ice

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Tommie Christiaan heeft vanavond samen met zijn schaatspartner Klabera de finale van het SBS6-programma Dancing on Ice gewonnen. Eerder moest Tommie nog onder het mes vanwege een blessure aan zijn voet. Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Donny Roelvink en Elske DeWall streden vanavond om de winst in het programma. 

Ondanks dat Juvat eindige als tweede gaat hij toch door met schaatsen.  “Ik heb besloten dat ik hier verder mee wil gaan” vertelt Juvat aan Shownieuws.  Donny Roelvink eindigde als vierde, gevolgd door Elske DeWall de eindigde in de finale van het SBS6-programma als derde. Eerder moesten Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag en Celine Huijsmans al het veld verlaten. 

Patty Brard en Winston Gerschtanowitz presenteerden het programma, dat na lange eind 2019 terugkeer bij SBS6. Onder andere Marc Forno maakte zijn terugkeer in de jury. Het programma trok wekelijkse slechts 400.000 kijkers op zaterdagavond. Of het programma een vervolg reeks krijgt word later bekend.