NPO stopt met NPO 1 Extra talkshow Na Het Nieuws
Bron: NPO

NPO stopt met NPO 1 Extra talkshow Na Het Nieuws

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De publieke omroep stopt met de dagelijkse live-talkshow Na het Nieuws op NPO 1 Extra. Het programma gepresenteerd door Joram Kaat is vrijdag voor het laatst te zien. Dat bevestigt de NPO tegenover het AD. "Als publieke omroep blijven we vernieuwen", laat de NPO weten. 

Het programma werd al eerder gepresenteerd door Renze Klamer, Dzifa Kusenuh, Sophie Frankenmolen en Samaya Hafsaoui. Klamer start in februari aan Laat op Vrijdag na het late NOS Journaal op NPO 1.  Sinds januari presenteert Joram Kaat het programma namens de EO. In de talkshow op NPO 1 Extra is er meer aandacht voor nieuwsonderwerpen, zo duikt het programma meer in op de nieuwsonderwerpen. Het programma was sinds eind 2018 te zien.

"We kijken tevreden terug op dit project waar verschillende talenten vlieguren hebben kunnen maken, voor en achter de schermen", laat een woordvoerder van de NPO aan het Algemeen Dagblad weten. "Als publieke omroep blijven we vernieuwen. We maken nu samen met de omroepen nieuwe plannen op gebied van ontwikkeling van talenten voor onze hoofdzenders, zowel lineair en online."