Vanavond op tv: RTL4 start met vernieuwde liveshows The Voice of Holland
Bron: William Rutten

Vanavond op tv: RTL4 start met vernieuwde liveshows The Voice of Holland

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL4 start vanavond met de liveshows van The Voice of Holland. De afgelopen weken hebben de coaches hun teams zorgvuldig samengesteld. De zender heeft opnieuw een aantal wijzigingen doorgevoerd in de liveshows. Twee jaar geleden bracht dat zender de liveshows al terug van zes naar vier. 

In de liveshows nemen, C.J, Sanne, Sophia, April, Danilo, Kes, Ayoub, Daphne, Fatima, Emma, Robin en Stef het tegen elkaar op. De twaalf overgebleven talenten worden gesplitst in twee poules. Zes talenten treden op in de eerste liveshow en de andere zes in de tweede liveshow. Tijdens de eerste liveshow treden de drie talenten van Team Anouk en Team Lil Kleine op. 

Uit elk team valt één iemand af. Het eerste talent dat doorgaat naar de halve finale wordt gekozen door het publiek, het andere talent door de coach. Voor de tweede liveshow geldt hetzelfde voor de talenten van Team Ali B en Team Waylon.

De presentatie is in handen van Martijn Krabbé en Chantal Janzen. Voor Chantal Janzen is het haar eerste liveshow. Ze is de opvolger van Wendy van Dijk, die de overstap naar Talpa maakte. In de liveshows maakt Geraldine Kemper haar debuut als backstage reporter. Ze volgt Jamai Loman op die voorgaande jaren te zien was. Gastoptredens in de eerste liveshow zijn er van Duncan Laurence en Kensington.

De Vlaamse zender VTM start vanavond met het nieuwe seizoen van The Voice Kids. Dit jaar kunnen de coaches elkaar knop blokkeren tijdens de blind auditions. 

The Voice of Holland LIVE,  vanavond 20.30 uur bij RTL4.