Rifka Lodeizen en Shahine El-Hamus in Videoland Original
Foto: Jasper Suyk

Rifka Lodeizen en Shahine El-Hamus in Videoland Original

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Rifka Lodeizen, Shahine El-Hamus en Guy Clemens spelen de hoofdrollen in de nieuwe psychologische thriller Lieve Mama, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Esther Verhoef. 

De zesdelige Videoland Original volgt de levens van een welgestelde moeder en een kansarme jongere vanaf de avond waarop zij, ieder op hun eigen manier, betrokken raken bij een overval met dodelijke afloop.

Ralf (Shahine El-Hamus) staat buiten op de uitkijk terwijl zijn vriend een overval pleegt op de villa van een welgesteld gezin. Als Helen (Rifka Lodeizen), moeder van dat gezin, thuiskomt, wordt ze geconfronteerd met de overvaller die haar man (Guy Clemens) overmeesterd heeft. 

Helen en Ralf, twee heel verschillende karakters met twee heel verschillende levens, zijn na deze fatale avond onlosmakelijk met elkaar verbonden. Lieve Mama is gebaseerd op de gelijknamige thriller van Esther Verhoef, waar inmiddels meer dan 225.000 exemplaren van zijn verkocht. Het boek verscheen in 2015 en werd in 2016 bekroond met een Gouden Strop.

Lieve Mama is vanaf dit voorjaar alleen te zien bij Videoland.