Friesland en Zuid-Holland goed vertegenwoordigd in nieuw seizoen Bed & Breakfast
Bron: Omroep MAX

Friesland en Zuid-Holland goed vertegenwoordigd in nieuw seizoen Bed & Breakfast

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vanaf vrijdagavond 27 februari is Bed & Breakfast terug met gloednieuwe afleveringen. In totaal bestaat het nieuwe seizoen uit tien nieuwe afleveringen. In iedere aflevering staan drie Bed & Breakfast centraal. Ieder koppel moet de andere Bed & Breakfast beoordelen. Zijn de bedden goed? Hangt er wel een haakje voor de badjas of is er een televisie aanwezig?

Vervolgens moeten de koppels een bedrag geven wat zij de kamer waard vinden. Het koppel met het meeste geld aan het einde van de aflevering wint. Het is de bedoeling om elkaars tips en trucs te geven. Nemen de eigenaren de tips van elkaar aan? Of lachen zij het gewoon weg en doen ze wat ze zelf willen?

Naast de ervaringen van de andere bedden, tellen de uitjes ook mee. Wat hebben de eigenaren allemaal in gedachten voor hun gasten? Verwennen zij elkaar met bijzondere en unieke uitstapjes of maken zij meer werk van het ontbijt? Wordt alles uit de kast getrokken om een goede indruk achter te laten?

In de eerste aflevering staan Esther en Camille centraal. Zij hebben een Bed & Breakfast in een Fries dorpje. Daarna reist het gezelschap door naar de Bed & Breakfast van Kees en Yonne. Deze is overigens alleen te bereiken per boot en ligt verderop in Friesland. Als laatste is de Bed & Breakfast van Sophie en Hannke aan de beurt. Deze bevindt zich in Noord-Holland.

De tweede aflevering begint met Marie-José en Marcel. Zij runnen hun Bed & Breakfast in Noord-Holland. Samen met hun gasten duiken ze in Hoorn de Gouden Eeuw in. Marijke runt haar Bed & Breakfast in een pittoresk dorp in Friesland. Lucas en Marlous hebben hun Bed & Breakfast in een boerderij in Zuid-Holland.

Inge en Guy staan in aflevering drie onder andere centraal. Zij hebben een Bed & Breakfast in Zuid-Holland. De Bed & Breakfast van Reina en Huibert runnen hun Bed & Breakfast ook al in Zuid-Holland. De derde Bed & Breakfast, die van Joliene en Wilco, staat verrassend ook in Zuid-Holland.

Overigens is de eerste aflevering éénmalig om 21.25 uur te zien. De overige negen afleveringen zijn vrijwel direct na het NOS Journaal van 20.00 uur, rond 20.30 uur te zien zijn.

Bed & Breakfast is vanaf vrijdag 27 maart wekelijks te zien bij MAX op NPO 1.