The Weekend na drie jaar terug in Ziggo Dome
Foto: Pixabay

The Weekend na drie jaar terug in Ziggo Dome

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Grammy Award-winnaar The Weeknd komt naar Nederland zojuist heeft zijn wereldtournee aangekondigd. Op dinsdag 27 oktober geeft Canadese zanger een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Dat maakte Mojo vandaag bekend. Het drie jaar geleden dat de zanger een concert gaf in de Amsterdamse concertzaal.

De nieuwe tour gaat 11 juni van start en staat in het teken van zijn nieuwe album ‘After Hours’ dat vrijdag 20 maart uitkomt. De reguliere kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 28 februari om 10.00 uur.

Met de After Hours Tour laat The Weeknd de nieuwste productie en één van de meest innovatieve podiumontwerpen tot nu toe zien. De 57-daagse tour reist langs steden in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. De support acts in Europa zijn 88 GLAM en Sabrina Claudio.

After Hours is de opvolger van The Weeknds succesvolle awardwinnende album Starboy uit 2016. Deze week kondigde hij het nieuwe album aan en gelijktijdig verscheen de derde single en titeltrack 'After Hours'.