‘Annefleur van den Berg vertrekt uit GTST’
Bron: RTL

‘Annefleur van den Berg vertrekt uit GTST’

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) actrice Annefleur van den Berg vertrekt mogelijk op de soapserie. In GTST is ze beter bekend als Puck, een ‘hartsvriendin’ van Nina. Puck is nog niet zo lang in Meerdijk te zien. 

Zij kwam door middel van Instagram Meerdijk binnengewandeld. Via een externe verhaallijn leerden de GTST-kijkers het personage Puck kennen. Zij bleek een oude bekende van Nina te zijn. Ineens kreeg Puck bezoek van haar vriendin en man, Bing. Al snel werd duidelijk dat Puck de ene leugen op de andere stapelde. 

Nadat de verhaallijn op Instagram ten einde kwam, verhuisde Puck naar Meerdijk. Daar hoopte ze op een betere toekomst. Want een baan als filiaalhoudster zag ze niet meer zo zitten. Al snel ontmoette ze Daan, op wie ze smoorverliefd werd. Hij deed alsof hij ook verliefd was op haar. In werkelijkheid hield Daan er een affaire op na met Nina. 

Wanneer het geheim uitkomt, is Puck woedend. Ze probeerde om Nina terug te pakken, door haar bedrijf te misbruiken. Helaas kreeg Puck hier geen goed gevoel van. Sterker nog, ze voelde zich er slecht onder. De twee vriendinnen sloten elkaar weer in de armen. De gevoelens voor Daan zijn in deze periode nooit overgegaan. 

Ze besloot zelfs om bij Daan en zijn huisgenoten te gaan wonen. Daar sluit ze vriendschap met Tiffy. Voor haar vriendin ontwerpt ze zelfs een bruidsjurk. Tiffy staat namelijk op het punt om te trouwen met Lucas.

Het lijkt erop alsof dat het laatste is wat Puck in Meerdijk zal doen. Ze komt in contact met een Russische modekenner en influencer Valeska Lazarev. Zij wil de bruidsjurk graag exclusief hebben. Hoe dat precies afloopt is nog maar even de vraag. 

Nadat Lana, Bobby en Sjors Meerdijk verlieten, wordt Puck daar hoog waarschijnlijk aan toegevoegd. Daarmee is het een leegloop in het fictieve dorp. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.