GTST krijgt een tweede verhaallijn voor Instagram

GTST krijgt een tweede verhaallijn voor Instagram

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Volgende week vrijdagavond 5 juli is de zomer-cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Normaal moet de GTST-kijker dan weken wachten tot de soap verder gaat. Maar vanaf 12 augustus is er iets speciaals aan de hand. Vanaf die datum kan de GTST-kijker weer genieten van GTST Stories.

Voor de tweede keer krijgt de kijker een exclusieve verhaallijn te zien via het Instagram van GTST. In de tweede Storie draait het allemaal om Nina (Marly van der Velden) en om haar vriendin Puck Odolphy (een rol van Annefleur van den Berg). De twee voormalige vriendinnen hebben elkaar leren kennen tijdens een vroege studie. Maar hoe is het nu met deze vriendschap?

Na de drie weken zit de tweede GTST Storie erop. Dan lijkt het alsof Puck ook in Meerdijk te zien zal zijn. Maar hoe reageert Nina daarop? Wordt ze wel met open armen ontvangen? Blijven de twee vriendinnen, of gebeuren er dingen die de vriendschap op de proef stelt?

Eerder maakte GTST al een Storie rondom Valentijn Sanders (Vincent Visser). Hij leek op de vlucht te zijn en vroeg Lucas (Ferry Doedens) om hulp. Nu is hij niet meer weg te denken uit Meerdijk. Alleen zijn de vaste GTST-kijkers niet blij met het personage Valentijn. De soapserie lijkt te willen verjongen en doet er alles aan om jonge kijkers te bereiken. Dat is een beetje tegen het zere been van de 'oude' GTST-fans.

RTL en EndemolShine Nederland zijn tevreden over de eerste GTST Stories. Het aantal kijkers van de GTST Stories steeg met maar liefst 51 %. In totaal waren er 14 miljoen impressies van de GTST Stories. Het aantal Instagramvolgers van het GTST-account steeg met zeker 25.000 fans in slechts twee weken.

De tweede GTST Stories: Hartsvriendinnen is vanaf 12 augustus te volgen via het Instagramaccount van GTST.

Foto: Instagram Stories.