Tweede seizoen Mocro Maffia eerder op Videoland
Bron: Videoland

Tweede seizoen Mocro Maffia eerder op Videoland

Geschreven door Pieter Jongsma

Het tweede seizoen van Mocro Maffia is twee weken eerder te zien dan eerder was aangekondigd. Vanaf vrijdag 20 maart verschijnt er dagelijks een aflevering op Videoland. De oorspronkelijke releasedatum van het tweede seizoen was 2 april.

De vraag naar het eerder releasen van het tweede seizoen van de Videoland Original was groot: “Nu veel mensen thuiszitten kregen Videoland en de cast van heel veel mensen de vraag of we het nieuwe seizoen eerder konden releasen. Om onze fans in deze gekke tijd tegemoet te komen hebben we er met zijn allen alles aan gedaan om dit mogelijk te maken. Ben heel blij dat dat gelukt is en iedereen vanaf aanstaande vrijdag dagelijks een aflevering kan zien!”, aldus Creatief Producent Achmed Akkabi.

Seizoen twee van de fictieve serie Mocro Maffia gaat verder waar seizoen één is gestopt. Na gevlucht te zijn uit de gevangenis is iedereen bezig met de vraag: “Waar is Romano?” De geruchten gaan dat hij ondergedoken zit in het buitenland, maar journalist Rein is ervan overtuigd dat hij gewoon in Nederland zit.

Mocro Maffia seizoen 2, vanaf vrijdag 20 maart dagelijks bij Videoland.